Ont i huvudet och trött för jämnan.

Hello.

Ja som ni kanske har märkt så har jag blivit dålig med uppdateringen, men ska försöka bättra mig.
Nu de senaste dagarna har jag varit otroligt trött och vill bara ligga kvar i sängen och sova.
Ont i huvudet har jag med fått, usch!

Smärtan i ryggen har inte heller försvunnit, den pågår fortfarande.
De är som värst på kvällarna och när jag ska sova, eller kanske sitta i soffan.
Måste ringa mvc imorn o prata lite om foglossningen, ska också fråga om de kanske kan kolla hur mitt järnvärde är, eftersom jag är trött o så. Järntabletterna som jag köpte vill jag inte ta. De suger verkligen!

Man blir hård i magen, man känner smaken av järn och de luktar järn. Så nej jag vill inte äta dem.
Jag har ju också känt att nedre delen av magen känns spänd typ. De känns när jag hostar, ställer mig upp och nyser.
Jag sökte lite om de och det verkar som om de är så att visa känner så när magen börjar växa. Musklerna blir väl lite spändare typ och sådär. Så ah jag antar och hoppas att det inte är nått att oroa sig över.

Tack och lov så har illamåendet börjat avta! Förra veckan fick jag "kasta upp" 1-2 ggr. Rekord! Så ja jag är glad över de. Men ska inte säga att de är över för de är de nog inte. Senast igår så  fick jag en mer el mindre kastspya när jag åt mat. Som tur är så kan jag kontrollera dem. Annars hade de inte varit trevligt för fem öre.

Så ah nu har jag ju gått in i vecka 14 (13+2) och det är inte ens 4 veckor kvar tills jag och älskling ska på ett nytt UL. Åh så spännande. För er som undrar så ska inte vi ta reda på könet, vi vill ta de som en överraskning när den lill* kommer ut ! :D Visst blir det lite svårare att köpa saker och sådär men de går. Ska förmodligen till Ullared i dec så då ska vi passa på o köpa lite :)

Idag ska jag iaf träffa Minna så de kanske är bäst att börja ta på sig och så...
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Liw

Hallå,



nä vi har verkligen inte länge kvar, känns som igår vi plusade men så är det ju inte :)



JObbigt det där med ryggen och magen, men jag känner igen det. Mitt ryggont kom och gick i perioder, det gäller att inte belasta för mycket och lyssna på kroppen, inte så lätt alla gånger dock :) Magen är nog precis som du säger just växtvärk. Muskler och ligament sträcks ut och flyttas runt. Det gör ont, men det är om det känns som sammandragningar du behöver oroa dig. Ät messmör och leverpastej så får du i dig mer järn än vanligt tills du hittar ett piller som funkar :)



Trevlig kväll!

kram

2009-10-07 @ 15:33:02
URL: http://preggomonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0