Hemma 8 kilo senare.

Som sagt, de är otroligt skönt att vara hemma.
Var lite nervös och rädd inför att komma hem från BB faktiskt. Inte så att man kan trycka på signalknappen då man undrar något. Men de har gått så otroligt bra hitills.

Så mycket som jag sovit inatt har jag inte sovit sen jag va hemma sist. På BB var jag vaken hela nätterna mer eller mindre. Flyttade in spjälsängen till vårt sovrum igår och de blev jättebra, så de skulle bli första natten för Leon att sova i en egen säng. På BB har han sovit hos mig hela tiden.

Gick o la oss vid 12 tiden ungefär och Leon fick inta spjälsängen för första gången. Stackars plutten ville inte sova själv. Han låg och gnydde ända till kl 3 på natten, även fast han fick mat 2 ggr. Så jag bestämde för att han skulle få sova mellan mig och älskling inatt, han somna direkt och sov ända tills de va dags för mat igen.
Gått hur bra som helst inatt, så sköönt. Sov ända till 10 idag också, fast har jag vaknat var 3-4e timme för amning då såklart.

Nu ligger han här i sin babysitter och sover. Jonzi ska åka och köpa en amningskopp till mig idag för att när jag ammar ena bröstet så rinner de andra som bara den. Så han ska iväg till apoteket och fixa en sån.
Fint väder är det ju idag också så jag funderar på o ta en kortkort promenad bara för o få lite luft.
Gick från parkeringen till lägenheten igår ( 200 meter) och var helt slut när jag va framme. Min kropp var visst ganska trött så de blir bara korta promenader så länge.



Här är sista bilden på magen :) <3 Den saknar jag redan faktiskt.
Har dock redan glömt att jag faktiskt va så stor. De va 8 kilo sen ;)
alltså 6 kilo kvar så är jag på min startvikt igen. Wish me luck!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: bella

Vacker bild!

2010-04-19 @ 16:55:56
URL: http://bella.nu
Postat av: Anna

Han är så fin lilla Leon =) Nova är jätteglad att hon fått en "kusin" till :)



Gumman 6 kg e ju ingenting, det är borta på 0tid, promise. Tiden när han ska/vill sova i egen säng kommer, njut nu medan han e liten o inte knör så mkt ;)



Vi kommer gärna o hälsar på någon dag när ni har tid och ork

2010-04-19 @ 17:03:57
URL: http://ludiicrous.blogg.se/
Postat av: Anna

Är det något pojken önskar sig ;) ?



Vi ska ha lite kalas här, förhoppningsvis i trädgården på lördag annars, jonas fyller då och zakk fyllde nu i helgen, så vi slår ihop kalasen =) Fredag e skittajt :S

2010-04-20 @ 12:37:03
URL: http://ludiicrous.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Vilken fin mage du hade :)

2010-05-28 @ 11:02:18
URL: http://moringa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0