Onsdag!

Ojojoj vad dålig jag är på rubriker.
Springer mellan datorn och köket, lagar mat just nu tills älskling kommer hem.
Potatis, sås och köttbullar får de bli. (vegbullar)

Idag var jag iaf på mvc för ett läkarbesök, hade en tid kl 14.00 så jag satt i väntrummet redan vid kvart i.
Klockan blir 14, ingen kommer, klockan blir 14.20 ingen kommer. Jag gick till expeditionen när jag mötte en vänlig barnmorska som fråga vad jag hette och om jag hade bokat tid.

Läkaren jag hade var tydligen "lite" sen, så jag fick sätta mig i ett annat rum o vänta. När klockan var 14.30 så kom hon. Hon mer eller mindre frågade varför ja försökte bli sjukskriven? Ja vad tror du? För att jag knappt kan gå upp ur sängen om morgnarna och jag kan inte jobba just nu.
Hon sa att om jag skulle få ett sjukintyg av henne så skulle FK ge mig avslag för jag har inte tillräckligt mkt anledning till att bli sjukskriven. Visst de gör mig inget så, MEN om jag inte får ett sjukintyg så får jag inga pengar från amf!
Eller jo, om jag tar en praktikplats osv... Inte lätt o hitta en praktikplats för en tjej som är gravid i vecka 31 med svår foglossning???

Aja, de enda hon kunde hjälpa mig med var att jag skulle gå till amf och ge dem hennes nummer så de kunde prata samman om var för jobb/praktik som kunde passa mig.
Blir ju lite besviken alltså... Resten av dagen var inte poppis heller. Hon konstatera iaf att de mesta av foglossningen hade satt sig i blygdbenet.

Och tack vare henne! så missa jag bussen som jag skulle åkt med hem.
Hon tryckte sååå hååårt på blygdbenet att de ens var svårt att sätta sig upp från britsen. Så fick jag ju mer el mindre springa till bussen som jag ändå inte hann med. Kul...Nästa buss går om en timme, gick i på västerport o leta efter nånstans att sitta. Allt upptaget, så jag fick stå ute i busskuren i mer än en timme o vänta på bussen.
Jag kunde ju inte gå på stan eftersom jag hade så ont heller. När jag väl gick av bussen så fick jag gå hem vilket är ungefär 300 meter och BARA uppförsbacke i snö och blåst. inte kul alls. Så jag va INTE på bra humör när jag kom hem kan jag lova. Har haft ont nu ända sen jag kom hem, usch...

Nu är jag mest irriterad så jag ska väl dra mig härifrån innan jag kommer på andra saker som stör mig.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Philippa - mamma till Therese

begär ett andra utlåtande från en annan läkare.. tycker det låter väldigt fel att inte ens försöka sjukskriva dig, och dessutom är det ju så löjligt att läkarna avstår att göra det med motiveringen att fk kommer avslå ändå... visst finns jobb man skulle kunna göra men problemet är ju att det är grymt svårt att få ett sådant...

2010-02-10 @ 20:58:28
URL: http://phlippans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0