Separationsångest!

Ja jag kommer få separationsångest! Kommer sakna magen haha. Eller inte magen, men de som händer i magen!
Att känna alla sparkar när man ligger där o gosar :( Dock så kommer jag nog inte tänka på de så mkt när jag väl har min lilla plutt hos mig men ändå!

Annars idag så kommer jag ha fullt upp. Jonzi åkte precis till jobbet och kommer inte hem förens halv 11 ikv.
Så jag har en heldag hemma. Nu håller jag på o tvättar för fullt. Tvättar påslakanen till spjälsängen :D
Sen har jag huuur mkt tvätt till som helst. Kommer ta hela dagen. Sen ska jag ner med saker från datarummet ner till förrådet. Usch de ser jag inte fram emot.

Igår var vi på föräldraträff för första gången. Vi fastna självklart i trafiken så vi kom för sent, men vi va inte dem enda som va sena som tur va. Många var de där också! Kanske 8 par. Och alla skulle få i april. Vissa hade tom samma BF datum som vi. Börja med att presentera oss sen dela upp oss "tjejer och killar". Fick svara på lite frågor som vi skrev ner. Alltså, nej de va INTE roligt ahah. Plus att de mesta vi prata om visste jag redan. Så jag lärde mig inget direkt.
Och jag va självklart yngst. De flesta va 30+ eller tillomed 35+. Fanns ett par som va i 25 årsåldern ungefär också.

Kände mig lite "utanför", kan man väl säga. De kändes som om de va vissa personer som kände sig bättre än andra och som om de visste mer än de andra. Men men, de kanske bara va vad jag tyckte. En sak som kändes skönt var att de bara va kanske 2 par som fött barn tidigare så de flesta var förstföderskor.
Aja, sen kolla vi på en SKITDÅLIG förlossningsfilm. Haha, lär mig mer av att kolla på förlossningskliniken haha.

Eftersom Jonzi fick gå 2 timmar från jobbet för o kunna gå på den här träffen så fick han åka tillbaka till jobbet efteråt o jobba 2 timmar. Kul... Sen åkte han direkt till träningen efter jobbet så jag fick sammanlagt träffa honom 3 timmar igår ungefär :( samma sak idag. Men i helgen har jag honom för mig själv iaf!

Nä nu hör jag att tvätten är klar så nu måste jag dra!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: w - ung tvåbarnsmamma

då är den ju ganska normal, det såg inte ut som en 29 cm :) måste vara skönt att inte ha så stor. :)'

jag fick några få små på vänstra höften med kevin, upptäckte 2 små på andra höften för några dagar sedan . så håller tummarna att det är dem enda i fortsättningen.



kramis.

2010-02-26 @ 14:02:43
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Philippa - mamma till Therese

magen saknar jag som attnas, både sparkarna och själva magen och kommer ofta på mig själv med att sitta, stå eller ligga med en hand på magen..

2010-02-26 @ 17:09:15
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Philippa - mamma till Therese

Sv: har varit hos min bästa kompis typ 1 gång någonsin ;) vi brukar oftast träffas hemma hos oss eftersom hon fortfarande bor hemma, ananrs är vi på stan och shoppar men vi träffas väldigt sällan. mina övriga nära vänner bor ca 20 mil bort och den ajg umgås mest med är grannen, vi går till och från babyleken och unga mammor-räffarna tillsammans. när vädret tillåter kommer det bli barnvagnspromenader också och i sommar kommer hon säkert vara här så hennes dotter och Tess kan sitta och plaska i den lilla pool vi ska köpa åt Tess. (vi har uteplats, hon har bara en balkong så vi har mer yta). men jag är väldigt sällan hemma hos någon kompis, de får komma hit istället, och så har jag inte så många nära vänner heller

2010-02-27 @ 20:02:59
URL: http://phlippans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0