Nytt och befriat

Idag må jag va trött, jobbade som en slav hemma igårkväll. Men klara blev vi iaf. Sen kunde inte Leon sova om han inte fick sova inne hos oss (i vår säng) vilket alltid resulterar i att både jag och Jonzi får 100 sparkar. Sen upp kl 6 o jobba idag. Jaja, glad är jag iaf.

Här kommer lite för/efterbilder på Hallen och Leons rum

Hallen FÖRE



EFTER





Fint va? Jag är iaf supernöjd, allt slit igår va helt klart värt det! Det 3 lila lyktorna och tavlorna fick vi av mamma i julklapp. Passa som handen i handsken.



Jag hitta ingen bättre bild för jag glömde ta kort innan vi rev alla garderoberna. Han hade 4 stycken stora vita schabrak som gjorde att rummet blev überlitet, så 3 st slängde vi och satte in hallbokhyllan ist.



Blev så mycket bättre, mer uttrymme PLUS fler hyllor till leksaker. de 5 översta "luckorna" köpte jag 5 svarta hårda tyglådor till, för blöjor m.m, filtar och lite kläder. Idéen med klädstången i hyllan var min, tyckte det var lite eget och coolt. Ska göra om lite till så fort julsakerna har åkt ut ur huset!

Leon älskar för övrigt sitt "nya" rum, han städar tillomed efter sig nu!



En av de nya favoritleksakerna.

När vi var i kalmar igår och Leon hos mormor så passade vi på att gå in på Media markt, oj vad sugen man blev på en ny tv med 3D. De får bli en annan gång haha. Nu har jag ju fått mig en kamera, fotoskrivare och en ny hall. haha.


Efter ett sjuuuukt långt inlägg så ska jag sluta skriva och göra kvällsmat åt mitt käraste barn!


Kommentarer
Postat av: Yoanna

Gud vad smart med stången! Tänkte att vilken bra möbel undrar vart hon köpt den, ikea expedit väl?

2011-12-29 @ 22:11:51
Postat av: Elly- mamma till Leon

Yoanna: jajemen haha, mitt egna lilla hemmabygge ;)

2011-12-30 @ 08:40:03
URL: http://gravidnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0