Alla <3s dag

Det är ju alla <3s dag idag! Kanske inte en så speciell dag men den är faktiskt mysig.
Och eftersom jag är ledig så ska jag åka och handla mat till dagens plankstek och efterätt, Frida ska hämta upp mig för hon ska också handla.
Jag tänkte ju göra maten som en överraskning till älskling men han lyckades få reda på det på sitt jobb...



Firar ni alla <3s dag? Man kan väl se det på olika sätt. Jag tycker egentligen inte att vi firar, men vi gör alltid en god middag. Köper inte en massa saker, tänk vad mycket de tjänar på alla hjärtans dag då folk köper kort o små gosedjur.
Vi har faktiskt köpt varsin ros ibland, men thats it.

Om ca 2 veckor så firar vi 4 årsdag och 3 år som förlovade. DET firar vi absolut. Leon ska va med mormor och vi ska ut och äta, blir nog på smugglaren som alla andra år haha. Älskar de stället.
Jag kommer ihåg när man "firade" för varje månad man varit tillsammans. Haha gud, slutade räkna månader vid 1 år för då blev det bara år vi firade.



Kommentarer
Postat av: Cissi

Nä, alla hjärtans dag firar vi också bara med middag.. och extra god eftermiddagsfika efter förskolan..! Sen firar vi faktiskt fortfarande månadsdagar, även om vi "fyller" 4 år nu i juni! Tycker det är lite mysigt, men oftast blir det extra god mat och kanske lite vin till nån bra film. Årsdagen är mer speciellt!

2012-02-14 @ 10:27:14
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: † V K Z

jag tävlar ut en vit freebra, var gärna med & tävla!=)



http://vikzan.spotlife.se/2012/02/03/tavling-vinn-en-vit-freebra

2012-02-14 @ 11:56:28
URL: http://vikzan.spotlife.se
Postat av: evelina

Vi firar också egentligen bara helår men eftersom vi har "halvårsdag" på alla hjärtans dag så blir det ju självklart att man "firar" den lite också hehe :) Mysigt med god mat och bara ta det lugnt!

2012-02-16 @ 21:35:42
URL: http://evelina-entillsvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0