Nyårsafton är här!

Sovmorgon blev det idag också. Skönt hihi



Leon i detta nu, äter på sina nya favvomackor. Tunnbröd med leverpastej o smör. Guld värda som Alexander säger. Annars när han äter frukost sitter han alltid i sin stol.

Det blev inte så stressigt igår iaf, Ida handlade själv. Så idag ska jag göra en tjänst tillbaka, dra ner till systemet eftersom hon lyckats tappa bort sitt leg haha. SKa gå med Frida lite då också, träffas o snacka lite innan nästa år ;) Hatar att det inte går bussar på helger här? så ja får gå...



Jag kommer antagligen inte skriva nått mer förens nästa år såååå....

Gott nytt önskar Elly och Leon! <3



Verkligen lyckat...

Haha jag kollade nyss vad jag skrev för nyårslöften 2010 de löd såhär
Prio 1! : Gå ner MINST 6 kilo till sommaren. ( ska ju börja på nautilus på måndag)
2: Inte äta godis på ett HELT ÅR! ( har klarat de förut) Dock så kommer jag äta chips ibland och läsk, räknas inte som godis.
3: Bli en sundare människa

Haha ja vad ska jag säga? 1 år går fort. Jag höll inget av de 3 ovanstående.
Jag ska göra ett nytt försök dethär året, dock så kommer jag inte köra på 6 kg till sommaren, 6 kg under hela året istället? För jag behöver inte gå ner mer än 6 kg.
Såhär mkt godis som jag ätit i jul så mkt har jag nog aldrig ätit, känns det som. Kommer INTE köpa lika mkt godis nästa jul...

Nu ska jag laga mat till grabbarna sen åka till jobbet.


Jobb ännu en fredagkväll

Idag ska jag hinna duscha, träffa Tony, gå till Willys o handla med Ida sen åka till Jobbet.
Jag undrar hur jag ska hinna med allt? Lite trött på att jobba fredagkvällar nu, känns som om jag jämt gör de. Men jag får ju hela kvällen som storhelg.

Sen är jag ju ledig hela helgen, dock så jobbar ju Alexander hela helgen istället. Leon har inte gått på dagis på 2.5 veckor nu. Stackarn, iofs så verkar han trivas bra hemma haha. Denhär veckan har han ju haft sån fruktansvärd hosta, men den börjar bli bättre så på tisdag blir det nog dagis igen.

Bjussar på några härliga bilder.



Leon skrattade hysteriskt när jag skulle pussa honom på kinden. Jocke satt brevid och spelade som vanligt höhö.



Myspys



tjockisen efter all julmat haha


Nytt och befriat

Idag må jag va trött, jobbade som en slav hemma igårkväll. Men klara blev vi iaf. Sen kunde inte Leon sova om han inte fick sova inne hos oss (i vår säng) vilket alltid resulterar i att både jag och Jonzi får 100 sparkar. Sen upp kl 6 o jobba idag. Jaja, glad är jag iaf.

Här kommer lite för/efterbilder på Hallen och Leons rum

Hallen FÖRE



EFTER





Fint va? Jag är iaf supernöjd, allt slit igår va helt klart värt det! Det 3 lila lyktorna och tavlorna fick vi av mamma i julklapp. Passa som handen i handsken.



Jag hitta ingen bättre bild för jag glömde ta kort innan vi rev alla garderoberna. Han hade 4 stycken stora vita schabrak som gjorde att rummet blev überlitet, så 3 st slängde vi och satte in hallbokhyllan ist.



Blev så mycket bättre, mer uttrymme PLUS fler hyllor till leksaker. de 5 översta "luckorna" köpte jag 5 svarta hårda tyglådor till, för blöjor m.m, filtar och lite kläder. Idéen med klädstången i hyllan var min, tyckte det var lite eget och coolt. Ska göra om lite till så fort julsakerna har åkt ut ur huset!

Leon älskar för övrigt sitt "nya" rum, han städar tillomed efter sig nu!



En av de nya favoritleksakerna.

När vi var i kalmar igår och Leon hos mormor så passade vi på att gå in på Media markt, oj vad sugen man blev på en ny tv med 3D. De får bli en annan gång haha. Nu har jag ju fått mig en kamera, fotoskrivare och en ny hall. haha.


Efter ett sjuuuukt långt inlägg så ska jag sluta skriva och göra kvällsmat åt mitt käraste barn!


utmattad

jag är typ helt slut nu. Jag har rensat i förrådet, och i garderoberna. Slängt massor, och jag fattar inte att man kan ha så mycket i några garderober? Hittade en massa kläder i förådet som Leon haft, dem ska hem till mamma för hon erbjöd plats i sina megagarderober. Fördelen med hus, mera uttrymme! Ska även skänka lite kläder från mig själv också. Vuxenpoäng.

Alexander och Jocke spelar, ovanligt eller?
Jag får väl snart ställa mig vid disken också. Sen ska vi se film.


Halv 8 hos mig

Åh vad jag har tråkigt, jag kommer ingen vart. Vill rensa ut förådet och alla garderober men det kan jag inte så länge jag är ensam hemma, nån måste ju ha koll på Leon. Alexander slutar iaf snart och då ska vi åka och käka nått med Joakim von anka.

På tal om annat.
NI som tittar på halv 8 hos mig och är nyfikna på deras recept och maträtter ska definitivt köpa denna bok.



Den har vi på hyllan i köket, massa roliga rätter där. Ska försöka hitta en efterätt att ha på nyår men jag vågar ju inte bestämma mig för någon utan att prata med den kräsnaste i världen, Ida Rosenquist!
Inte får jag ju tag i henne heller, hon var visst på stan o wänner ;)


Tisdag

Jag har blivit bortskämd i typ en hel vecka nu, Leon ger mig sovmorgon. Jag som måste upp tidigt, men man får väl passa på att sova när man kan, eller?

Nu sitter jag och planerar en massa. Vi ska förhoppningsvis till IKEA imorgon och köpa en nya bänk till hallen.
Och om vi gör det måste ju den stora bokhyllan i hallen hamna någonstans, i Leons rum. Och då måste hans garderober hamna nån annan stans? Jo i förrådet. Det planerar jag nu, men kommer de få plats?? Måste kollas upp!

Igår lekte vi verkligen hela kvällen, först byggde vi med Lego, eller ja mest jag och älskling. Vi gjorde ett hus haha.
Sen fick Leon testa sin nya Lera han fick av mommo o moffa.







Han tyckte det var superkul, klockan tickade iväg och han skulle sova. Det var inte populärt, han ville ju leka!
Han ska få leka mer med det idag.

Här har vi sömntutan idag.



Myser i nya kakmonstret-pyjamas. hiihi.

Ikväll kommer Joakim hit och ska premiärkolla Transformers 3 som vi fick av min bror i julklapp!


Trååk

Denhär dagen har gått snabbt fram till typ kl halv 3, sen har det segat som fan. Alexander jobbar till 6, så jag väntar bara på att få laga mat tills han kommer så jag blir sysselsatt.
Jag har verkligen gjort allt som ska göras, diska, tvätta och dammsuga.

Jag var ju även på elgiganten igen pga batteriladdaren, jag fick en ny och fick även med mig en ny fotoskrivare hem från canon. oups! Det var ett jättebra pris dock. Sen handla vi lite mat på coop.



Leon leker med ladugården med djur som han fick. Vi har även bowlat haha, han fick ju ett bowlingsset.



Virus är lika uttråkad som jag just nu, han går fram och tillbaka...



Strääääcker på sig lite.


ÄNTLIGEN

Åh idag är jag glad! Dock så är ju julen över nu :/ Lite tråkigt, men å andra sidan så har vi ju nyår kvar.
Vi har haft en jättebra jul.

Julafton: På morgonen åt vi (läs jonzi o leon) risgrynsgröt, varm ciabatta och apelsinjuice! Leon fick öppna 2 paket som låg i hans julstrumpa. Sen runt 12 så åkte vi till Jonas och Anna m familj och firade jul, åt god mat och myste.

Sen på kvällen åkte vi till min familj, vi åt där också haha. Min mormor o morfar var också där.
Vi blev överösta med julklappar. Omg... Jag och Leon fick mest hihi.

Det här fick jag av min älskling. Klicka för större format.



Alltså, smyckesträd, väska, 2 söta ugglor med lotion i, locktong, ögonskuggspalett, tofflor som man värmer i MICRON! och så förvaringsboxar och i låg lera också! Jag fick även mascara och eyeliner från max factor, nagelfilar. Dethär fick jag av bara Alexander? Helt sjukt vad bortskämd jag blivit iår, jag önska mig inte ens hälften! Åh han är bäst! Men han blev bra bortskämd från mig också.

Leon han blev mest bortskämd, jag kan inte ens räkna alla julklappar han fick. Han är iaf upptagen från morgon till kväll med allt nytt.

jag och älsk blev även bortskämda av min familj som gav oss 2 löpare, 3 stora fina lyktor, 2 tavlor , hjärtlykta, saker till badrummet, orchidé, filmer och sen pengar som jag la på kameran!



Denna kamera köpte jag Idag! DOCK så funkade inte laddaren till batteriet, så den ska jag gå o byta senare idag. Som sagt, överösta med julklappar. Jag har skuldkänslor tillomed.



Finaste pöjken i staaaon! <3 drewl drewl

Nu ska jag leka med gullet.


Julmust

Jag är totalt slut idag och jag har inte ens börjat jobba än.
Igår jobbade jag 7-16, jag hann även ta en lunch med finaste Frida och köpa den sista julklappen.
När jag kom hem hade Jocke kommit på intåg. På kvällen såg vi Harry Potter och hade roliga diskussioner om Fråga Olle.

Inatt har jag sovit ungefäääär, ja nån timme sammanlagt. Leon sov jättedåligt, klättrade på mig, gnöllade runt i sängen. Till slut så somnade han ordentligt och då var kl 04.00 på natten. Sen gick vi upp innan 8 idag. Jag har spänningshuvudvärk fortfarande, haft de en hel vecka i sträck nu.

Frida kom hit imorse och då var det dags för hårfärgning. Jag valde kanske en för ljus färg? Det blev nån röd ton i hårbotten men det blev helt ok. Klippt mig också. Och Frida gick från Blond till Brunett! niice!
Men jag vill förändra nått mer med håret men vet inte vad.

Imorgon är det julafton! Och jag är ledig wihuuu!
Gud va mysigt de kommer bli. Tyvärr jobbar jag ju söndagkväll men de gör inte så mkt. cash!
Nu ska jag vila lite innan Leon vaknar. Sen ska vi till Jonas o Anna för o Fira Emil som fyller 1 år idag!
Sen jobb!


klättrar på väggarna

Jag har gått tillbaka till verkligheten idag nu när jag blivit så pass frisk.
Jag har tvättat, diskat, städat toaletten och donat. Och om sisådär 45 minuter är jag på jobbet.

Leon har varit hemma från dagis exakt en vecka från dagis nu och han klättrar på väggarna, men eftersom han fortfarande är lite krasslig så har vi hållit oss hemma. Men vi har faktiskt varit ute lite idag, lekt lite och gungat. Han tyckte det var skönt att komma ut i friska luften. Men sen blev han trött så jag fick bära honom hem hehe.



Imorgon ska jag nog köpa lite hårfärg efter jobbet, men färgningen sker nog inte förens på fredag för då hinner jag färga innan jag ska åka och jobba. Jag färgar alltid håret precis innan jul, måste ju vara fräsh då!


När jag kommer hem ikv runt 10 så blir det direkt i säng för imorn ska jag ju upp och jobba vid 7 igen, så ja vi hörs nog inte förens fredag!

GOD JUL!


Längar

God kväll får man väl säga, wow jag bloggar 2 ggr på en dag?
Jo tro det eller ej, men ikväll så strejkar inte min mage lika mkt som tidigare idag.

Behöver jag säga mer än att jag är rätt slut?
Jag har gjort allt jag skrev förut, dock så har jag en tvätt kvar. Tvättar allt som finns att tvätta i lägenheten typ.

Vi pyntade lite förut, Leon hjälpte till att sätta upp tomtar och vi gjorde annat.



Sämst bild som vanligt



Just nu längtar jag efter lite julkänsla som jag ännu inte fått, jag menar det är julafton om 4 dagar?
Joakim ska komma på torsdag också, det ser vi fram emot, farbror Jocke!

Sen längtar jag efter en ny kamera, jag kan knappt vänta. Skulle kunna spy på mig gamla kamera som bara blir sämre och sämre.

Allt inför jul är iaf äntligen klart. Julklapparna ligger under granen, allt är städat, allt är inhandlat och allt är pyntat och klart. Vi hade ju tur, eftersom vi hade fått nys om att det gick magsjuka på dagis redan i onsdags så storhandlade vi mat på torsdagen, sen på lördagen köpte vi en gran och julgodis. SEN på lördagskvällen blev jag "döende" haha. Snacka om tur.

Imorn återgår både jag och älsk till jobbet, läskigt.


När blir vi friska?

Nu har jag fått i mig en sallad med pasta, kräftstjärtar och grönsaker. Det är vad jag ätit idag.
Min mage är värre idag än igår, jag står typ snart inte ut.

Vi som sett fram emot denhär veckan, hade mysigt, äta gott osv. Men det verkar inte bli så.
Dehär dagarna har varit allt annat än mysiga. Tycker fortfarande synd om mig själv och min familj såklart. Mamma fick de ju igår också. Jag är hemma från jobbet idag, men imorn känner jag att jag måste gå.

Jag har haft lite småpanik hela dagen idag, ska ha hunnit storstäda (dammsuga, skura, damma) diska, tvätta 1 milj kg tvätt, och pynta. Ja ni ser. Lite av det har jag hunnit, även bytt alla sängkläder och vädrat ut. Nu ska jag sprita lägenheten också så bakterierna försvinner.

Känner mig så ledsen nu när vi är sjuka, den enda som börjar bli sig själv är väl Leon men han är fortfarande förkyld. Jag var orolig för denhär veckan, för planen var att Leon skulle gå långa dagar på dagis hela veckan, men istället blir det att vara hemma hela veckan ist. Jag ber till gud att vi ska ha turen att vara någorlunda friska på julafton iaf. I BEG U!


Sockerdricka och ahlgrens bilar till frukost

Idag mår jag faktiskt ganska så bra, rätt slut i kroppen fortfarande och såklart lite magont.
Men är ganska pigg, ska vara hemma från jobbet imorgon också men jobba på onsdag, vill ju inte riskera att smitta på jobbet, speciellt eftersom jag jobbar inom vården.

Alexander mår sådär idag, han har försökt googla runt efter lite kurer mot magen. Och det skulle tydligen vara bra med sockerdricka och ahlgrensbilar haha. Roligt nog så fick Leon en jätteliten påse i fredags och så hade vi en back med läsk med en sockerdricka i.

Just nu skulle vi behöva lite saker såsom yoghurt, blåbärssoppa m.m. Men min kropp orkar inte gå utanför dörren, blir ju fortfarande andfådd bara jag går till köket.
Nu längtar jag till julen, bara vi är helt friska då. Mamma skrämmer ju upp mig o säger att man kan bli magsjuk igen efter några dagar????



Julen 2010 Leon sitter i tomten (morfars) knä.





Vår tur- känsliga läsare varnas

Det är knappt att jag kan sitta här vid datorn och blogga, men nu har jag legat ner i ungefär 18 timmar.
SÅ vad hände igår? Jo runt 3-4 fick jag jätteont i magen, åt mat iaf ( limemarinerade tigerräkor och såndär färsk pasta) Sen blev det toabesök efter toabesök, det var min tur att få maginfluensa.

Dock så tog det ett tag innan jag verkligen var tvungen att spy. Usch, det kom från alla hål bokstavligt talat konstant. Och värken i magen ska vi inte ens prata om, jag blev bara sämre och sämre.
Sen hände det lite saker som jag inte tänker berätta här, men vi fick åka in med mig till sjukhuset.

Den korta sträckan från bilen till rummet gjorde att jag nästan svimmade, jag har nog aldrig någonsin haft så ont.
Fick inte gå in vanliga ingången på sjukhuset pga smittorisk, så vi fick gå in en annan väg, där rummet låg precis vid vägen. Jag fick inte dricka något, det var jättejobbigt, torr som fan i munnen var jag. Alexander tog med sig Leon hem och jag stannade där. vid halv 4 (?) inatt kom jag hem igen, fick åka taxi. och då hade jag inte behövt gå på toa på nån timme, men det första jag gjorde när jag klev innanför dörren hemma var att springa till toan o spy.

Jag hallucinerade när jag skulle sova vilket resulterade i knappt någon sömn alls. Jag kan ta ungefär 2 steg huckandes innan jag blir totalt andfådd. Ja jag tycker faktiskt synd om mig själv. Jag säger som killar när de är förkylda, de känns som om jag ska dö. Nu är det ganska lugnt. Jag dricker och har faktiskt fått i mig en clementin. Men just nu känns det som om de inte kunde bli värre, maginfluensa samtidigt som förkylning och mensvärk från helvetet. Och nu verkar det som om Alexander börjar bli sjuk. PLUS att jag har en förkyld liten herre som bara skrikit och tjutit hela dagen idag. Nu måste jag lägga mig ner en stund till, krya på mig inför en jobbig arbetsvecka.


jävla sjukdommar

Folks statusar på fb "åh va härligt med snö", VAFAN?! Här regnar det, hur kan ni ha snö?
Vill också ha ju. Vi är iaf precis nyvakna, och jag har haft en riktigt lång och rockig dröm inatt.

Jag och Alexander har fortfarande inte fått maginfluensa, peppar peppar. Och Leon har inte spytt sen igårnatt.
DOCK så är alla förkylda idag ist? Hur kommer det sig? Hur kan Leon ha maginfluensa samtidigt som förkylning?
Hellre förkylning än maginfluensa iaf.



Bjussar på en härlig vår/sommarbild. Gissa om jag saknar det håret???
Men jag ska faktiskt klippa och färga håret i veckan som kommer nu. Måste ha lite förändring.


Löpelden har spridit sig

Jag kan knappt hålla ögonen öppna. Varit vaken näst intill hela natten, det som vi FRUKTAT hela veckan har smittat oss.

Leon kom in till vårt sovrum inatt, la sig och somnade om. Helt plötsligt vaknar jag av att han sväljer o sväljer och ser allmänt konstig ut, jag fatta direkt att han skulle spy. Fort upp ur sängen och fram med papperskorgen.
Japp, så har vi fått maginfluensa här hemma. Stackars liten.

Han spydde 3 ggr under en timma, sen somnade han om och vakna till och från hela natten. Idag nu på morgonen är han PRECIS som sig själv? Äter frukost, dricker, leker som en tok. Vad hände? Han har inte varit dålig i magen el spytt sen den där timman inatt. Jag ber iaf till gud att jag ska få jobba nästa vecka, har ju hur många timmar som helst på shemat.



(bild från när han var sjuk i våras <3 )

Det jag är mest rädd för är att vi ska ha smittat någon, ååh hoppas inte!
Sjuka är väl att jag gick fram till Ida på willys igår och viska i hennes öra, vi har maginfluensa. Hon är som jag, blir skräckslagen bara någon nämner magsjuka, så jag ville helt enkelt jävlas med henne. Där fick väl jag tillbaka då haha.

Nu ska jag försöka underhålla Leon, han hatar när jag är trött och tråkig.


drömmar, vad betyder ni?

Igår var det Lucia på Leons dagis, han va så söööt i sin tomtedräkt. Han sjöng med lite i slutet haha, men som tur va så var lucian ganska så kort.
Leon lekte med barnen medans vi andra vuxna fikade.

Igår kväll kollade vi både på Twilight och harry Potter (2an) myspysigt.
Inatt har jag som vanligt haft konstiga drömmar. Drömde bla att Virus (min katt) föll flera våningar ner på marken och skadade sig, usch vilken hemsk dröm. Sen drömde jag en bra dröm, att jag fick en ny systemkamera i julklapp!

Ja man kan ju undra ibland vad drömmarna betyder? Om de ens betyder nått över huvet taget.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, förhoppningsvis så får vi hämta våran bil redan idag.
Hoppas den funkar nu annars blir jag sur. Förresten så slog älskling in fler julklappar till mig, och jag blir som barn på nytt! Jag kan knappt bärga mig ända fram till julafton, fast de är bara en vecka kvar!

Usch vilket tråkigt inlägg, jaja.


Skaffa dagbok

Kommit ut från duschen och känner mig typ fräshare än nånsin haha.
När jag lämnat Leon på dagis så cyklade jag till gymmet, idag tränade jag ben/mage sen cyklade jag hem igen. Alltså cyklat mer än 6 km och gymmat, wätt stolt!

Hungrig blir man efter gymmet



Denhär var faktiskt god choco/banana annars brukar jag bara ta choco. Alltså tillåt mig att skratta åt dem som kör såhär naturdiet på 2 veckor eller vad det är. BARA naturdiet-drinkar och ingen mat. Förstår ni inte att det bara är bortkastade pengar, så fort ni börjar äta mat igen går ni upp de få kilo ni går ner.

Fast är man så dum och tror att man ska gå ner och hålla sig där så får man skylla sig själv haha :D

På tal om annat så ska jag nog skaffa en dagbok, har så mkt jag vill skriva men som jag inte vågar skriva här.
Har ni dagbok?


pengar hit och pengar dit

Varför ska allt kosta så jäkla mycket? Nu har man iaf lämnat in åbäket till bil.
Fick samtal förut vad felet var eller ja, iaf va de TRODDE felet var. Och det var ju en del saker som skulle behöva bytas. Jag är väldigt tacksam för att vi får låna mammas lilla bil så länge. Supersnällt!

Dethär med bilar, alltid krångel. Ska bli intressant hur mkt det blir i slutändan och om bilen ens funkar då.
Lust att bara skrotan o köpa en ny... typ denhär.



Billigt och bra.

nu ska jag fortsätta min ångest med att fundera ut en middag, det är jag äckligt trött på. Att komma på mat.


Lucia och galna kärringar

Idag är jag tidigt uppe, kl 6 redan! Det är bara för att jag är världens snällaste flickvän som stjussar sin karl till jobbet. Ska lämna in skitbilen idag på lagning burr...

Jag drog mig faktiskt ner på stan igår med Frida, kände mig mycket bättre PLUS att frisk luft har ingen dött av, tvärtom. Så jag behövde komma ut. VI var inne på åhléns och där fanns även en schitzofren-kärring som fick spelet.
Hon skulle ta på sig en plastluciakrona, skrek och hade sig och skulle mannikänga med den, när hon blev förbannad drog hon tag i såntdär presentpapper i kassan drog ett par varv och la ner det i väskan. Så där gick hon runt med sin luciakrona på huvudet haha.



Här kör Leon matvagnen inne på Maxi. Det finaste jag har! Och imorn ska han gå som tomte på lucian, det har vi längtat efter att få se så det ska bli roligt.

Nu ska jag fixa frukost till både mig och Leon.


Laxen?

Gud vad trött jag är. Varför ska jag alltid somna vid 1 halv 2 varje natt?
Igårkväll var ju dock lite undantag till att jag somnade sent. Jag började må så jävla illa igår så jag trodde att vinterkräcksjukan hade tagit mig.

Jag verkligen hatar att spy, panik. Sen kom jag på. Jag åt ju lax till middag igår och lite av laxen smakade mysko, det har hänt förut att jag blivit jättedålig av lax. PLUS att när jag köpte laxen fråga jag älskling " denhär laxen är inte dålig va?" med tanke på märket. Jag tror ändå jag kom undan för denhär gången.


Just nu mår jag typ precis som vanligt, hoppas det håller i sig. Idag ska jag vila och förhoppningsvis hinna lämna ett papper på arbetsförmedlingen. Nu ska jag mysa med Leon innan dagis.


Årets första glögg

Gud va mätt jag är! Idag åt vi klyftpotatis som smaka sourcreme onion, lax med mozarella i ugn, Alexander åt fläskfilé med rödvinsås(blä). Leon tyckte som vanligt att lax var äckligt...

Idag har vi inte gjort supermycket. Jag tränade på actic imorse vilket jag verkligen behövde.
Jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt om jag inte tränar, det har jag verkligen märkt denhär veckan. Träning ger susen. Sen tog vi oss en promenad till Maxi och handlade.

Köpte årets första julglögg som vi fick provsmaka.



Glögg som smakade äpple och kanel, det kanske låter äckligt men den va skitgoo.
Får nog ha den för mig själv för Alexander är inte så förtjust i glögg den tråkmånsen.

Imorn äre en ny vecka igen, undrar va den veckan har att erbjuda. Enda inplanerade jag vet är inlämning på bilen (yeeey) och julhandling (mat+gran) och såklart Leons allra första Lucia! Ska bli så kul!



Familjetradition

Sådär ja, 10 december idag. Det har hunnit snöat lite i veckan och även hunnit smälta bort darnit.
Men ikväll påbörjar vi den vanliga jul/familjetraditionen här hemma.

4e julen tillsammans nu och varje år har vi haft Harry Potter maraton fram till Julafton.
Så ikväll kör vi första filmen. Till det ska vi käka Kladdkaka, grädde och varma hallon.



Jösses vad liten han är i första filmen. Nu har vi alla filmerna på dvd, synd bara att allt gott har ett slut !
Kommer sakna att vänta in nya Harry Potter filmer, eller jag har ju hunnit sakna sen filmen gick på bio haha.

Sådär ha en mysig lördagkväll folk!


Jävla IQ test

Läste nyss på facebook att dedär IQ testet är värsta viruset som kan ta sig in på banker och allting!
Och jag som är så jävla rädd för sånt, typiskt att jag hade så tråkigt för ett par dagar sen och gjorde dedär jävla skittestet.

Får väl ta ut alla pengar från banken o ha i plånboken ;)
Snart kommer älskling på sin lunch, för vi ska ner och käka på subway. Mumms.
Sen drar jag vidare till Ida där jag ska spendera kvällen. Idolfinalen!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, hämtat ut lite paket och städat.
Fyfasen vad det blåser ute, helt galet. Dåligt med sömn har det blivit inatt också, tänker väl för mycket som vanligt.
Sjuka är väl att både jag och Alexander känner på sig när den andra sover dåligt, då sover den andra också dåligt...

Nu ska jag bara klä på mah lite sen draaa


Många gamla inlägg

Jag har precit läst ett par gamla inlägg från förra året. Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen?
Så var det inte förr, men så fort Leon kom så for dagarna iväg. Slow down!

För typ prick 1 år sen så skrev jag nått i stil med " nästa höst kanske jag har ett jobb eller pluggar." Jag hade ju till hälften rätt iaf. Har ju iaf ett timvikariejobb som jag jobbar på varje vecka, och i februari har jag varit där ett helt år.
Och till hösten 2012 så kommer jag ju plugga, skönt. Jag har from nu inplanerat i 2-3 år framåt vad jag ska göra.

Det är superbra med en blogg, att man kan gå tillbaka och kolla vad man gjorde för tex 1 år sedan.
Om jag nån gång slutar blogga ska jag aldrig ta bort den.



Leon och jag för PRICK 1 år sedan. Leon är större nu ( jag också, på bredden haha). Det har gått 1 helt år!
Shit.

Nu ser vi fram emot julen och nyår som vi ska fira hos Ida, Jimmy och barnen mys!
Nu ska jag faktiskt fortsätta kolla gamla bilder, tjarååå


En torsdagmorgon

Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv som FRIVILLIGT går upp halv 7 numera. Men det är faktiskt ganska skönt, man hinner få så mycket mer gjort.
Nu äter Leon frukost och jag sitter här, tänkte också äta lite.
Konstigt att jag är hungrig med tanke på att jag inte kunde sova igår för jag var för mätt!



Dethär åt/drack vi igår. En stor varm kopp med oboy med minimarshmallows och grädde, även en liten rocky road kaka blev det till. Kalorisnålt, eller vad säger ni?

Nu ska jag käka sen fixa Leon till dagis!


Julklappar

Snart kommer älskling hem efter en lång dag på jobbet, han ska få potatisgratäng, kött och grönsaker när han kommer hem. Då blir han nog gla´. Jag har varit duktig idag faktiskt. Jag drog ner på stan med Frida, köpte lite kläder till julafton/nyår, julklapp till Alexander och Leon.

Sen när jag kom hem gick jag och Leon till Maxi och handlade. När vi kom hem fick han leka med alla knäckformar medans jag skar upp allt julgodis i bitar och frös in, hann även diska upp allt.
Nu sitter jag här, lättad. För nu har jag precis beställt resten av julklapparna till Alexander, så nu är det också klart.
Gud va skönt!



Tänk om man kunde slå in såhär fina julklappar. Har jag sagt att jag älskar julklappinslagning?
Jättekul, mysigt och får sån härlig julkänsla. Nu är det bara det jobbiga kvar:

Köpa julgran och stohandla inför jul. Jag ska hinna med så mycket julveckan att jag får panik.
Jag ska ju jobba nästan varje kväll! ojoj. Om inte jag hinner får pappa göra det (jonzi).

Nu ska jag förbereda maten!


Onsdag den 7 december

Jag har precis lämnat Leon på dagis, idag var det jobbigt. Han grät när jag gick, plus att ja ville ha honom hemma idag egentligen. Jag ska gå på stan sen o det är ju tråkigt och gå själv.

Igår kom mommo, moffa o mobroo. Mamma och jag bakade massor (snickers, rocky road, ishocklad, fudge och marsipanbollar doppade i choklad).



Rocky road, bilden är tagen 2009 när jag var hos Thess och bakade. Blev lika bra iår.
Jag ska nog göra en snickers till tror jag, det är godast.

Idag gick jag upp tidigt 6.45 ifall jobbet skulle ringa, men det gjorde de inte. Typiskt.
Men inte bara därför, vi måste få in nya rutiner på Leons sömn. Han somnar jättesent varje kväll fast att vi försöker få honom att sova redan vid halv 8. Så idag fick han vakna vid halv 8 och inte vid 9... haha.

Nu ska jag göra mig iordning innan jag drar ner på stan och shoppar.


Pappret tog slut

Sitter och käkar lite frukost. Nu när det är snö ute och är december så får jag värsta Gravidkänslan, för att för 2 år sen så var jag gravid, typ i vecka 25? Och då åt jag samma frukost varje dag! För jag kunde inte äta nått annat för då kom det bara upp igen. Så igår var jag bara tvungen att köpa just det.

Te och en rostad fullkornsmacka, dock har jag inte rostat den idag. Och istället för 2 mackor tog jag en och en clementin till. Nu håller jag på att spy så mätt är jag? Jag brukar aldrig bli mätt på frukost annars, de måste vara teet.



Min läspojk! <3 Han satt och läste massor igår sa pappa när jag jobbade, så han passade på att ta bevis.
Han var inte sådär superpigg idag, men så fort han kom ut och såg snön blev han överlycklig ;D

Och vi hade supermysigt igår, jag och alex. Vi drack (eller jag) varm oboy och åt ett stekt ägg på macka.
Sen började vi slå in alla julklappar.



Upp mot 20 julklappar slog vi in, sen tog pappret slut ): Sen har vi inte ens köpt julklappar till varandra än, men det är på gång. Så det blir massa julklappar under granen iår.

Nu dusch


turbulent

Vad mycket det har hänt idag, både bra och dåliga saker.
Jag blev väckt imorse för jobbet ringde, fick jobba 7-15 ( o jag som planerat in fika på stan samt shopping med familjen :( ) Som tur var så åkte vi ner till stan efter jobbet, vi åt och vi shoppade.

Shoppingen var mysig men fick tyvärr avbrytas av familjeskäl.
Inget jag ska gå in på för det är privat, men i sånahär lägen förstår man att någon kan tas ifrån en när som helst.

När vi kom hem kunde jag inte sitta still, ville tänka på annat. SÅ vad gör man då?
Jo man tränar. Jag tränade som en galning (Mage/ben) och jag har nog aldrig kört så slut på mina ben som idag. Nu är de som spagetti, plus att jag har cyklat hela dagen.

Vi fick iaf med oss lite hem, julklappar, jultips och lite småskit.



Min nyckelknippa blev bla pimpad med både 2 små cupcakes och en ny nyckelring med min Bokstav E.
Så tråkig den var innan.

När Leon somnat snart så ska jag och Älskling ha lite mys och slå in julklappar.
Även skrivit en liten önskelista, eller nää Jonzi skrev den åt mig haha.


När kommer snön?

Jag börjar faktiskt undra vart snön håller sig hus, det är ju faktiskt andra advent idag!
De kan iaf komma några cm, sen räcker det haha. Synd att man inte får bestämma sånt.

December 2010 hemma som jag kallar det, hos mamma och pappa.







Finaste julpollarna <3 Nu fäller jag en tår, första julen utan finaste tjejen. Vi saknar dig <3


Kom o tänka på förut, man längtar som faaasen till julafton hela december, men det är ju bara en dag ju.
Man ska ju egentligen se fram emot hela december som har en massa kul framför sig. Lucia, pynta, klä gran, handla julklappar, baka och allt dedär. Så nu ser jag fram emot varje dag fram till julafton ist :)

Imornkväll ska vi slå in julklappar, ska även ner på stan på dagen och fixa lite.
På tisdagkväll kommer mommo o moffa och ska julbaka med oss. Gud va mysigt! Längtar.

Nu ska jag och Leon laga mat och sen se på Disneyfilmer.



Skönt det skulle va

Raderade nyss ett inlägg som jag skulle ha publicerat. Men nu är jag glad att jag inte gjorde det.
Tur att jag inte gjorde det, min blogg ska ju vara glad och rolig. Hatar ju själv att läsa bloggar som är så jävla negativa hela tiden, slutar med att man själv blir negativ. Usch.

aktivt skapande kan göra en galen

Jag fick en välbehövande sovmorgon idag, Leon sov till 9.30?! Vad är det med ungen haha.
Vi gick och la oss sent igår jag och älskling, jag kom hem från jobbet strax efter 10, sen mös vi framför tvn. Han hade sparat chips och choklad till mig naaaw.

Igår gjorde vi inte så mycket (innan jag åkte till jobbet) men jag lyckades faktiskt göre en JÄTTEFIN ny liten snöbollslykta av leran.



Såhär ser den ut nu, men igår var den mycket finare. När den gräddat klart i ugnen och skulle tas ut ramla den totalt ihop, så jag fick sära på alla bollar och limma ihop det igen, det var ju inte det lättaste jag gjort precis. SÅ nu är den inte så fin längre :( jag vart faktiskt rent ut sagt galen.


Det är ju så bra med sånt här så man kan pyssla själv, utan att behöva kasta ut en massa pengar. Dethär är billigt och bra. Jag fick liksom en massa lera i födelsedagspresent för över 1.5 år sen och jag har fortfarande MASSOR kvar.
Tal om annat, idag ska vi ta en promenad jag och Leon. Köpa lite julskum och must tror jag, älskling jobbar kväll lör-sön så vi måste ju hitta på nått här hemma. Kanske ska vi träffa våran favoritFrida också :D

Nu väldigt sen frukost.


Bilder

Hemma från kursen, även mätt och belåten.
Så nu ska jag slänga opp lite bilder.



Tyvärr så blir ju bilderna jättedåliga men kameran får stå ut ett tag till. Iaf till mellandagsrean, då kanske man kan hitta nån ny. Det man inte kan se på bilden är iaf en massa glitter, små röda stjärnor även svampar, äpplen och lite annat.



Suddig bild på min tomte och min "nya" gamla lykta.



Gick faktiskt ut och tog lite kort också. Tyvärr så bestämde sig staketslingan att typ dö, så bara en jätteliten del lyser.
Men är nöjd över istapparna iaf.

Leon fick sin allra första adventskalender idag, så han fick öppna en lucka och ta en liten chokladbit ( nej jag bryr mig inte om att han äter en liten fjuttig chokladbit varje dag fram till julafton)
Så nu ska vi väl fortsätta kolla på sunes jul eller nån julfilm.


kurs

Jag vet att jag lovade att slänga upp lite bilder igår men det gjorde jag ju aldrig. Men ska göra det senare idag istället.
Om 1 timme är jag på nån kurs med jobbet och imorn blir det att jobba kväll. Ska bli skönt att jobba igen efter ca en veckas ledighet. Med tanke på hur mycket jag ska jobba i jul så har det kännts bra att vara ledig nu.

Igår åt vi lussebullar och pepparkakor samtidigt som vi tittade på sunes jul (adventskalendern). När Leon somnat så kollade vi även på Ensam hemma haha. Vi behövde lite julkänsla.
Satt även upp istappsslingan ute och min fina tomte som jag förövrigt drömde att en jävla fjortis kom och snodde inatt när vi sov. ja ni märker kanske att jag är rädd om min tomte.
Jag hann även att måla en gammal lykta som stått ute i flera år, jättefin i trä. Så den målade jag röd och hade på guldglitter på, blev jättefint!

Men nu ska jag göra iordning mig lite innan jag drar ciao!


RSS 2.0