aktivt skapande kan göra en galen

Jag fick en välbehövande sovmorgon idag, Leon sov till 9.30?! Vad är det med ungen haha.
Vi gick och la oss sent igår jag och älskling, jag kom hem från jobbet strax efter 10, sen mös vi framför tvn. Han hade sparat chips och choklad till mig naaaw.

Igår gjorde vi inte så mycket (innan jag åkte till jobbet) men jag lyckades faktiskt göre en JÄTTEFIN ny liten snöbollslykta av leran.



Såhär ser den ut nu, men igår var den mycket finare. När den gräddat klart i ugnen och skulle tas ut ramla den totalt ihop, så jag fick sära på alla bollar och limma ihop det igen, det var ju inte det lättaste jag gjort precis. SÅ nu är den inte så fin längre :( jag vart faktiskt rent ut sagt galen.


Det är ju så bra med sånt här så man kan pyssla själv, utan att behöva kasta ut en massa pengar. Dethär är billigt och bra. Jag fick liksom en massa lera i födelsedagspresent för över 1.5 år sen och jag har fortfarande MASSOR kvar.
Tal om annat, idag ska vi ta en promenad jag och Leon. Köpa lite julskum och must tror jag, älskling jobbar kväll lör-sön så vi måste ju hitta på nått här hemma. Kanske ska vi träffa våran favoritFrida också :D

Nu väldigt sen frukost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0