Orka bry sig eller?

Godmorgon, nu har jag varit vaken sen typ klockan 6 då Leon vaknade. Jag lyckades få honom att somna om när jag killade honom på ryggen, men såfort jag slutade vaknade han haha.

Igår blev han lite snorig, även lite hostig. Jaha, nu kom det också. Känns som han varit sjuk i evigheter nu. Men han är pigg idag också, leker och stojjar nästan som när han är frisk.

Dagens planer var att åka till v-by käka på nya Kinaresturangen som fått bra rekommendationer, men vet inte om jag riktigt känner för det eftersom det regnar idag :( Så jag ska försöka få Alexander att bara sitta hemma, mysa med kanske pizza? läsk o en massa flott ikväll. Och en film på det såklart, vår helg är nu eftersom han jobbar hela helgen sen.

Och nej jag orkar faktiskt inte bry mig om att det är fett onyttigt med pizza, läsk o chips osv. Det har gått så jävla över styr nu tycker jag. Man får ju knappt äta nånting för allt är ju onyttigt nu för tiden. Kolla bara på Kissie som föll ihop i helgen o fick åka till sjukan... Då ser jag hellre ut som jag gör än att svälta o må skit. Nä usch.
Ät tjejer, må inte dåligt för allt ni äter! Och nu menar jag inte att man ska börja vräka i sig en massa fett haha, men vill man äta pizza ibland eller chips eller vad de nu är så gör de utan en massa skuldkänslor.

Nu ska jag göra mitt morgonpass, ha en mysig regndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0