wo ai ni

Nu när jag ska börja äta nyttigt så har jag också bestämt mig för att inte äta efter kl 18, men ikväll var jag så JÄVLA hungrig så jag tog mig faktiskt ett äpple och ett glas nyponsoppa. Så det har jag "mumsat" på nu.

Det blev inga tapeter idag heller haha, men blev lite presentsökning till Alexander istället. Köpte en present men kommer kolla lite till. Jag skulle behöva åka till ullared för jag vill köpa leksaker till Leon också. Åh att det ska va så långt bort, ska nog dit med Mamma i maj tror jag.

Nae ni, jag har inte så mkt vettigt att säga ikväll så jag lägger upp lite bilder.







Kan man va sötare, han la sig sådär helt själv. Jag satt i soffan och rätt som det var hade Leon lagt sig i saccosäcken. Sötast! <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Hur gick det hos läkaren?



Vi måste ut å gå så ska vi vara nyttiga också, jag är döpepp nu! Nova går på dagis tisdag onsdag och torsdag, då brukar jag gå och lämna henne och sen fortsätta från arabia, förbi polisen, förbi ICA o sen över kohagen och hem, tar nån timme typ. Vi kan ju alltid mötas på vägen, om du är igång runt nio halv tio?

2011-03-10 @ 20:28:15
URL: http://ludiicrous.blogg.se/
Postat av: minna

ja, den här gången va sååå mycket värre! Fast förra ggn mådde jag sjukt dåligt när jag vaknade efter narkosen, men denna gång slog allt!

2011-03-10 @ 23:17:04
URL: http://minnakaxelsson.blogg.se/
Postat av: Tova

haha, duktigt att du kan lite kinesiska ;)



Åh, plutten är lika söt som vanligt!

Och ja, visst växer de som bara den... Elliot är dock fortfarande ganska "liten" i kroppen, väger knappt 9 kilo. Hur stor är Leon?

Gå började han göra runt 1-årsdagen, gick verkligen över en natt så det gällde att hänga med i svängarna ;)

Kram

2011-03-16 @ 15:57:58
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0