jävla kamera

Oj vilken dag. Började dagen på dagis, Leon var som vanligt helt underbar och jätteglad och duktig. Dethär kommer gå galant. Sen drog vi oss hem, åt lunch och packade inför den långa promenaden som komma skall.

Jag, Minna och Ida ( o Leon såklart) gick ända ut till gränsö. Väl där tog vi fram fikat som bestod av frukt, vatten, riskakor och knäckebröd! Fan va nyttiga vi är. Riktigt bra eller hur?!
När vi suttit och gassat lite i solen så drog vi oss hemåt igen, Leon tyckte det var skitskoj att sitta och lyssna på våra sjuka konversationer för han satt och lyssnade och skrattade när vi gjorde det.



Tyvärr så DOG kameran när jag hunnit ta 2 bilder på denhär huggormsbebisen... Fuck!
Men ja, på vägen dit stod denhär i vägen för oss, Ida vart sjukt fashinerad, Minna var livrädd och jag ja jag var väl neutral fast jag är ju jäkligt fashinerad jag med av allt kryp som finns...

Vidare hem mot staden, jag gick till Willys och de drog vidare hem till sig. Så jag handlade, åkte hem och lagade mat och upptäckte då hur jävla ont jag hade efter promenaden... Jävlar vilka skavsår jag fått på inte så härliga ställen... Kan knappt gå nu... Imorn blir det nog en ny promenad och på kvällen antingen träning eller springning.

Långt inlägg, så... Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0