Dröm om missfall igen!

Usch va jag hatar att drömma ibland!
Inatt drömde jag att jag hade fått missfall igen!

Är rädd att jag drömmer de för att kroppen känner att jag börjar få ett missfall. Undrar om det kan vara så?
Kanske också vara så att jag drömmer om det så ofta just för att jag är så rädd att få missfall så pratar jag väldigt ofta om det också.

skulle ju vara typiskt om jag skulle få de nu snart. Är snart i vecka 12 och vill klara mig dit. Vet att man kan få de efter vecka 12 med såklart men inte lika stor chans som innan ju.

Nä nu får jag inte tänka på det mer.
Igår fick vi ju besök som sagt.
Men vad för besök?

Vet inte om jag har nämt det, har jag säkert men gör det igen ifall att.
Men vi köpte ju en valp just bara för att första testet jag gjorde visade neg, vi hade sagt att vi ville helst ha barn men om vi inte skulle vara gravida just då så skulle vi köpa en hund.
En vecka efter de negativa testet så köpte vi hunden.
En vecka efter vi fått hem hunden så mådde jag bara mer och mer dåligt. Ville spy hela tiden.
Så jag gjorde ett test till. Båda var positivt! Shit va gör jag nu var min tanke.

Vi pratade igenom det och kom fram till att de bästa var att vi skulle sälja valpen, vi skulle varken ha tid eller råd för båda. Plus att det skulle bli jobbigt för mig i vinter.
Så vi la ut annonser här och var, en nappade snabbt men kunde ALDRIG bestäma sig. Han velade fram och tillbaka så till slut sa jag att nu får du säga ja eller nej för vi kan inte bara gå o vänta på ditt svar. Så han sa nej.
Efter en vecka la vi ut ännu en annons. En tjej ringde samma dag och var intresserad (igår) så hon och hennes man kom igår för att titta på lille Bounty och de bestämde sig för att köpa honom :D

De var så härliga och hade redan en golden, bodde i hus och grejer vilket är perfekt om man ska skaffa hund.
Så på fredag bor han inte här längre :/ Men jag vet att han kommer få det så bra så. En lekkamrat plus en stor gård att springa på! Vi fick 7000 för honom, gick back 2000 men vafan. Nu är han ju lite större och så. Jag tyckte att det var ett väldigt bra pris!

J sa att nu ska vi inte ha djur på väääldigt länge, och helst inte en katt till!
Han vill bara ha en katt vilket vi redan har. Men jag vill ju ha 2! en grå också. Men de dröjer väl tills jag får en sån xD

Idag mådde jag lite lustigt btw, ont i huvudet och sådär. Kanske en influensa på G?
Hoppas jag verkligen inte.
Idag ska jag iaf tvätta Bountys säng som han ska få med sig. Den är väl full med skräp haah. Hittar allt möjligt där.
Han ska få med sig allt som är hans här hemma. Jag vill inte ha det kvar för då kommer jag bara tjuta så fort jag ser de. Kommer sakna honom, undrar hur jag kommer reagera på fredag. Tjuter bara av att tänka på de.
:( Men vet att han kommer till ett bra ställe som tur är.

Nä nu ska jag inte skriva mer om de, vet inte ens om jag har så mkt mer att skriva om haha.
Mätte min mage igår iaf. Alltså runtom hela maskinen ahah. De va 91 cm! OMG! Tror jag va typ 82 innan sommaren eller nått sånt:P

Nä nu ska jag dra mig lite från datorn och fixa lite hemma. Skriva ett köpeavtal bla!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: X

Jag tror att du drömmer såna mardrömmar för att du oroar dig för det så mycket. Jag förstår precis hur det känns. Efter dendär blödningen som jag berättade om, var jag orolig hela tiden, och även nu blir jag orolig ibland, då jag får sånadär molande värkar, liknande mensvärk. Flytningarna skrämmer mig ibland också när dom är rikliga.

Men jag tycker att du ska i alla fall försöka att i stället för att oroa dig, glädja dig över graviditeten och tänk på framtiden sen när bebisen kommer. Såna tankar lugnar, och hjälper. Har du börjat tänka på namn än? Det är aldrig för tidigt =P

Kram på dig!

2009-09-15 @ 14:15:44
URL: http://egologi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0